Care este cel mai urmarit cont de Instagram din Romania? TOP 10 Cele mai populare conturi.

În prezent, cel mai urmărit cont de Instagram din România este cel al cântăreței Inna, cu peste 16 milioane de urmăritori. Aceasta este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din România, care a reușit să cucerească inimile fanilor nu doar în țară, ci și în întreaga lume.

Daca si tu iti doresti sa devii popular pe Instagram si contul tau sa primeasca pana la 100.000 urmaritori in 24 ore poti verifica oferta celor de la www.Cumpara-Urmaritori.ro 

Inna este o artistă cu o carieră impresionantă, care a început să cânte încă de la o vârstă fragedă. Ea a lansat primul său album în anul 2008, iar de atunci a continuat să lanseze piese de succes și să susțină concerte în întreaga lume. De-a lungul carierei sale, Inna a primit numeroase premii și distincții, printre care se numără și titlul de „cea mai bine vândută artistă din România” și „cea mai bună artistă dance din lume”.

Contul Innei de Instagram este unul dintre cele mai active și populare din România, iar artistă își ține mereu fanii la curent cu noutățile și evenimentele din viața sa. Ea postează frecvent fotografii și videoclipuri cu ea în timpul concertelor, în studio sau în timpul timpului liber.

În plus, Inna are o prezență puternică pe alte platforme de social media, cum ar fi Facebook și TikTok, unde are și ea milioane de urmăritori. Ea este cunoscută pentru faptul că își implică adesea fanii în activitățile sale și îi încurajează să fie activi pe rețelele sociale.

Iată care sunt cele mai urmărite conturi de Instagram din România, la data de 11 aprilie 2023:

  1. Inna – 16,4 milioane de urmăritori
  2. Bianca Dragusanu – 6,9 milioane de urmăritori
  3. Andreea Esca – 5,6 milioane de urmăritori
  4. Andreea Balan – 5,1 milioane de urmăritori
  5. Alexandra Stan – 4,8 milioane de urmăritori
  6. Simona Halep – 4,5 milioane de urmăritori
  7. Smiley – 4,2 milioane de urmăritori
  8. Laura Cosoi – 4,1 milioane de urmăritori
  9. Loredana – 3,9 milioane de urmăritori
  10. Andreea Mantea – 3,6 milioane de urmăritori

Este de menționat că aceste cifre se pot schimba în timp, deoarece numărul de urmăritori este în continuă creștere pentru unele conturi, iar altele pierd din popularitate. Totuși, în general, acești influenceri și artiști au un impact puternic în social media, datorită conținutului de calitate pe care îl oferă și al faptului că își implică fanii în activitățile lor.